2012. február 24., péntek

Htc chacha alu tok -

Jancsek Antal: Csendélet - Jelenlegi ára: 42 000 Ft
Jancsek Antal: Csendélet
olaj, vászon
53, 5 x 37 cm
J. j. l.: Jancsek Antal
A festménynek nincs kerete.
Galériánk célja, hogy vásárlóink számára első osztályú szolgáltatást nyújtson. Termékeinkre 100%-os garanciát vállalunk, amely azt jelenti, hogy minden termékünk eredetiségét garantáljuk, továbbá termékleírásaink minden esetben megfelelnek a valóságnak. Kérdezni azonban vásárlás előtt a legjobb, így kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, minden kérdésre szívesen válaszolunk.  
Vételárat abban az esetben térítünk vissza, amennyiben a vásárló a termék kézhezvételét követő három munkanapon belül jelzi, hogy a termék bizonyítottan nem felel meg a termékleírásban leírtaknak. Szeretnénk azonban felhívni vásárlóink figyelmét arra, hogy antik tárgyakról lévén szó, a korral járó állapotromlás természetes folyamat, így az ebből adódó utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A termék visszaküldésekor a szállítási költség a vevőt terheli.
A megvásárolt terméket személyesen vagy előre utalással postai úton lehet átvenni. A csomagolásért nem számolunk fel plusz költséget, a szállítási költség viszont minden esetben a vásárlót terheli. Személyes átvételre Budapesten, a galériánkban van lehetőség, Magyarországon belül pedig az aktuális postai díjak alapján postázunk. Személyes átvétel esetén a készpénzes mellett kártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
A külföldre történő szállítás is megoldható. Ebben az esetben UPS futárszolgálattal küldjük a terméket, a szállítási költség pedig a kiszállításkor fizetendő. A csomagolásért és a kiviteli engedélyért továbbra sem számolunk fel plusz költséget.
Kérjük vásárlóinkat, hogy a vásárlást követően, de legkésőbb három munkanapon belül vegyék fel velünk a kapcsolatot, és jelezzék vételi szándékukat. Amennyiben a vásárlást követő húsz munkanapon belül sem történik meg a termék kifizetése, a galéria fenntartja a jogot a termék újraindítására.
Köszönjük, hogy megtekintette termékünket!
Sok szerencsét, és kellemes licitálást kívánunk!



Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 15:40
. Jancsek Antal: Csendélet - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Fontos